Janus Oy:n puutavarahallitoimituksia

Janus Oy on toimittanut 3 kpl puutavarahalleja asiakkailleen vuoden 2016 aikana. Asiakkaiden toiveiden mukaisesti suunnitellut hallien layoutit sekä oviratkaisut ovat osoittautuneet erinomaisesti toimiviksi ja käytännöllisiksi ratkaisuiksi.

JPJ-Wood Oy

Kesäkuussa 2016 Janus Oy toimitti JPJ-Wood Oy:lle Korkeakoskelle puutavarahallin. Hallin pinta-ala on 1 980 m2 (leveys 30 m, pituus 66 m ja hallin sisäkorkeus keskikohdassa 9,4 m). Hallin kumpaankin päätyyn asennettiin 8 m leveät ja 6 m korkeat kaksilehtiset liukuovet. Liukuovissa on myös käyntiovet 1,2 x 2,1 m. Hallin ilmanvaihtolaitteistona toimii 2 kpl aksiaalipuhaltimia, joista toinen puhaltaa ja toinen imee ilmaa. Valaistuksena toimivat Philips Led-valaisimet.

Stora Enso Wood Products

Lokakuussa 2016 valmistui Janus Oy:n toimittama puutavarahalli Stora Enso Wood Productsille Joutsenon Honkalahteen. Hallin pinta-ala on 2 160 m2 (leveys 30 m, pituus 72 m ja hallin sisäkorkeus keskikohdassa 9,4 m). Hallin toiseen päätyyn asennettiin 9 m leveä ja 7 m korkea liukuovi automatiikalla varustettuna. Lisäksi halliin asennettiin 2 kpl henkilökäyntiovia 1,2 m x 2,1 m. Halliin asennettiin Munters-ilmankuivain, mikä varustettiin sisäänrakennetulla kosteusohjauksella. Hallin valaisimina toimivat Philips Led-valaisimet.

Oy LUNAWOOD Ltd

Syyskuussa 2016 valmistui Janus Oy:n toimittama puutavarahalli Oy LUNAWOOD Ltd:lle Iisalmeen. Hallin pinta-ala on 1 800 m2 (leveys 30 m, pituus 60 m ja hallin sisäkorkeus keskikohdassa 9,4 m).  

Hallin kumpaankin päätyyn asennettiin 8 m leveät ja 6 m korkeat kaksilehtiset liukuovet. Liukuoviin asennettiin myös oviautomatiikka kauko-ohjauksilla varustettuina käytännön logistiikan sujuvuuden takaamiseksi. Liukuovissa on myös käyntiovet 1,2 x 2,1 m.

Hallin ilmanvaihtolaitteina toimivat 2 kpl interaktiossa toimivat portaattomasti säädettävät aksiaalipuhaltimet, mitkä ovat asennettu hallin kumpaankin päätyyn.