Kustannustehokkuus

Janus-halli säilyttää arvonsa

Rakentamiskustannukset ja joustavuus

Janus-hallin rakentamiskustannukset ovat maltilliset. Janus-hallin runkorakenne takaa myös erinomaisen joustavuuden myöhemmässä vaiheessa, koska rajoittavia pystypalkkeja ei ole.

Omistajuuden kustannukset

Janus-halli on erittäin vaivaton ja helppohoitoinen. Vanhimmat katteet halleissa ovat yli 40 vuotta ja runko voi kestää 100 vuotta. Kate on tarvittaessa helppo uusia pitkäikäisen rungon päälle. Vahingon sattuessa tarjoamme huoltopalvelun.

Energiatehokkuus

Eristettyjen Janus-hallien energiatehokkuus on huippuluokkaa. Tästä ovat todisteena rakennetut urheiluhallit, joiden lämmityskulut ovat olleet olemattomat. Tutustu Joensuun ja Lahden kohteisiimme.

Jälleenmyyntiarvo

Hallin helppo purkaminen ja elementtien pitkäikäisyys takaavat Janus-halleille hyvän jälleenmyyntiarvon. Käytetyt hallit ovatkin hyvin kysyttyjä.

Eri omistusmuodot

Tarvittaessa Janus-hallin voi vuokrata tai hankkia leasing-sopimuksella, mikäli omistaminen ei ole mieluinen ratkaisu. Hyvä jälleenmyyntiarvo takaa kilpailukykyisen hinnoittelun.

Projektinhallinta

Pitkä kokemuksemme on avuksi kokonaisprojektin hallinnassa. Yhdessä löydämme tarpeitasi vastaavan halliratkaisun juuri oikean kokoisena ja oikeanlaisella varustelulla toteutettuna. Lisäksi kokemuksemme on varmasti avuksi suunnittelu- ja lupaprosessissa.

Hyvä esimerkki kokonaisvaltaisesta projektinhallinnasta löytyy ohessa olevista kuvista. Blomberg Stevedoring:in viljavarasto on varusteltu juuri asiakkaan tarpeita vastaavaksi (sisäkate, betonisiilo, rullaovet, valaistus jne.).

Pyydä tarjous Janus-hallista!

Janus Oy:n monikäyttöiset hallit tarjoavat laadukkaita ja kustannustehokkaita tilaratkaisuja toimialasta riippumatta. Pyydä tarjous, niin räätälöimme sinulle hallipaketin kilpailukykyiseen hintaan.