Janus Oy – luotettu hallinrakentaja

Laadukkaita tilaratkaisuja koko kotimaahan

”Janus kuvattiin usein kaksikasvoisena, kasvot katsomassa eri suuntiin, toinen menneisyyteen ja toinen tulevaisuuteen” (Wikipedia).

Tämä kuvaa myös Janus Oy:n toiminta-ajatusta hallinrakentajana. Tarkoituksenamme on yhdistää hallirakentamisen pitkät perinteet ja osaaminen jatkuvaan kehittymiseen. Teimme jo vuosia sitten päätöksen, että Janus-hallin rungot aina kuumasinkitään. Lisäksi päätimme ottaa käyttöön erittäin luotettavan kotimaisen PVC-kankaan, joka kestää pohjoisen ankarat sääolosuhteet. Halusimme yksinkertaisesti asettaa korkean standardin hallirakentamiselle ja tämän vuoksi uskallammekin luvata markkinoiden pisimmän takuun PVC-halleillemme.

Energiatehokkaita tilaratkaisuja tämän päivän tarpeisiin

Eristettyjen hallien energiatehokkuus on osoitus siitä, kuinka Janus-halli vastaa tämän päivän energiataloudellisuusvaateisiin. Hallien varustelussa pyrimme aina olemaan kehityksen mukana tai jopa edellä. Näin voimme vastata asiakkaidemme vaihteleviin tarpeisiin tänään ja huomenna.

Tutustu halliemme ominaisuuksiin

Pyydä tarjous halleistamme!

Janus Oy erilaiset urheiluhallit, varastohallit, tuotantohallit, autohallit, erikoishallit sekä muut hallit tarjoavat kustannustehokkaita tilaratkaisuja yrityksille ympäri Suomen. Kun pyydät tarjouksen, kartoitamme ensin tarpeesi ja laskemme niiden perusteella reilun tarjouksen.

Pyydä tarjous!

► Kokemus

Olemme toimineet hallinrakentajina vuodesta 1992. Pitkää kokemustamme ovat arvostaneet useat asiakkaat, joiden kanssa yhteistyö on jatkunut ensimmäisen hallin jälkeenkin.

► Taloudellisesti vakaa

Janus Oy on taloudellisesti vakaa yritys, mistä kertovat useat saamamme erikoismaininnat sekä korkein luottoluokitus AAA.