Eristetyt urheiluhallit

Energiaystävälliset hallit urheilukäyttöön

Sääolosuhteet asettavat haasteen monien lajien ympärivuotiseen harjoitteluun. Janus-hallilla voidaan kattaa suuriakin pinta-aloja ilman tukipilareita. Tämä mahdollistaa useiden eri lajien harjoittelun vuoden jokaisena hetkenä. Maltilliset rakennuskulut ja energiatehokkuus takaavat kustannustehokkaan vaihtoehdon perinteisille halliratkaisuille.

Havainnekuvista löytyvät jalkapallohalli, jäähalli, tennishalli, padelhalli sekä palloiluhalli. Esimerkiksi neljän kentän padelhalli on mitoiltaan 25 m leveä ja 52 m pitkä.

Janus Oy on toimittanut halliratkaisuja moniin eri lajeihin kuten tennis, jääkiekko, golf, sulkapallo, padel ja agility. Tutustu kohteisiimme ja pyydä tarjous!

Tennishalli Hanko

Regatta Courts Tennishalli valmistui maaliskuussa 2023. Janus-hallissa on neljä tenniskenttää sekä
pukuhuoneet. Hallin koko on 2812 m2 (leveys 37 m, pituus 76 m, korkeus 9 m).

 

Janus-hallin toimitukseen sisältyi kattava tekninen varustelu. Janus-halli on aina teräsrunkoinen CE-merkitty, kotimainen ja kuumasinkitty sekä mitoitettu paikalliselle tuuli- ja lumikuormalle.
Sisä- ja ulkokate ovat kestävää kotimaista PVC-kangasta väreiltään toiveiden mukaiset.

Padelhalli Siilinjärvi

Padel Vision Toivala valmistui lokakuussa 2022 Siilinjärvellä. Janus-hallissa on neljä padelkenttää sekä muita tiloja (pukuhuoneet, lounge). Hallin koko on 1300 m2 (leveys 25 m, pituus 52 m, harjakorkeus 12,6 m).

 

Janus-hallin toimitukseen sisältyi kattava tekninen varustelu. Janus-halli on aina teräsrunkoinen CE-merkitty, kotimainen ja kuumasinkitty sekä mitoitettu paikalliselle tuuli- ja lumikuormalle.
Sisä- ja ulkokate ovat kestävää kotimaista PVC-kangasta väreiltään toiveiden mukaiset.

Padelhalli Kempele

Suomen padelkeskus Oy:n halli valmistui helmikuussa 2021. Hallissa on kuusi padelkenttää ja koko on 1700 m2 (leveys 25 m, pituus 68 m, harjakorkeus 13,4 m).

Janus-hallin CE-merkitty teräsrunko on kotimainen ja kuumasinkitty. Runko on mitoitettu paikallisille tuuli- ja lumikuormille. Sisä- ja ulkokate ovat kestävää kotimaista PVC-kangasta. Janus-hallin toimitukseen sisältyi kattava tekninen varustelu.

Janus-Areena Lahti laajensi

Janus-Areenan laajennus noin 1200 m2 tehtiin kesällä 2018. Laajennusosaan tuli tenniskenttä, sulkapallokenttä sekä uutena lajina padelkenttä.

KTS-halli kuopio

Kuopion Tennisseura ry:n uusi KTS-halli valmistui alkuvuodesta 2019. Halli on mitoitettu neljälle tenniskentälle ja on kooltaan noin 2700 m2 (leveys 37 m, pituus 72 m, harjakorkeus 11,4 m).

Hallin CE-merkitty teräsrunko on kotimainen ja kuumasinkitty. Runko on mitoitettu paikallisille tuuli- ja lumikuormille. Hallin sisä- ja ulkokate on valmistettu kestävästä PVC-kankaasta. Toimitukseen räätälöitiin kattava tekninen varustelu: lämmitys, älykäs led-valaistus, koneellinen ilmanvaihto sekä savunpoisto.

Sanomala-liikuntahalli Vantaa

Vantaan kaupungille toteutimme vuonna 2018 eristetyn pvc-hallin väistökoulun liikuntasaliksi. Hallin mitat ovat 23 x 40 x 6 m ja 920 m2. Pelialue hallissa on 20 x 30 metriä ja on jaettavissa väliverholla. Toimitukseen sisältyi kattava tekninen varustelu: lämmitys, ilmanvaihto ja valaistus.

Myllypuron Tenniskeskus Oy Helsinki

Helsinkiin valmistui marraskuussa 2016 jo toinen eristetty Janus-halli (36 x 54 x 5 m, 1944 m2). Energiaystävällisen hallin lämmityskulut ovat pienet. Janus-halli on toimiva ja käyttäjät ovat olleet erittäin tyytyväisiä hallin peliolosuhteisiin. Hallissa on kolme tenniskenttää.

Ensimmäisessä Janus-hallissa, joka valmistui vuonna 2010, on kolme tenniskenttää ja kaksi padelkenttää.

Jyväskylän Tenniskeskus Janus

Eristetty tennis- ja sulkapallohalli valmistui vuonna 2016 (37 x 76 x 5 m, 2812 m2).

Janus-Areena: tennis- ja sulkapallohalli Lahdessa

Joulukuussa 2014 Lahteen avattiin uusi energiapihi tennis- ja sulkapallohalli, Janus-Areena. Hallissa on kaksi tennis- ja neljä sulkapallokenttää. Kotimainen Janus-Areena on kooltaan 1991 m2 (37 x 53,8 x 9,1 m). Hallin tilavuus on 13 500 m3.

Kuuden kylmimmän talvikuukauden tarkastelujakson aikana hallin lämmitysenergiankulutus on ollut hyvin alhaista (noin 30 MWh). Perustuen tähän tarkastelujaksoon koko vuoden lämmitysenergiankulutukseksi arvioidaan alle 20 kWh/m2.

Mehtimäen lämpöeristetty golf- ja tennishalli Joensuussa

Joensuussa oleva Mehtimäen Tennis- ja golfhalli valmistui vuonna 2013. Hallin pinta-ala on 2601 m2 (37 x 70,3 x 5 m) ja lämmitysmuotona kaukolämpö. 12 kuukauden seurantajakson aikana hallin energiankulutus oli 54,3 MWh (alle 21 kWh/m2) pitäen sisällään käyttöveden.

Kisapuiston harjoitusjäähalli, Lappeenranta

Valmistui joulukuussa 2014 (36 x 63 x 4.5 m, 2268 m2).

Turvallisuus ja energiatehokkuus Janus Oy:n valtteina

Janus Oy on rakentanut halleja eri urheilulajeja varten ja asiakkaiden käyttökokemukset ovat olleet positiivisia. Varsinkin hallien matala energiankulutus on saanut kiitosta.

Energiatehokkuus yhdistettynä hallin maltillisiin rakennus- ja käyttökustannuksiin tarjoavat kustannustehokkaan ratkaisun eri urheilulajien ympärivuotiseen harjoitteluun. Hallin runkorakenne soveltuu urheilutarpeisiin erinomaisesti, koska rajoittavia pystypalkkeja ei ole. Näin koko tila saadaan tehokkaaseen käyttöön.

Eristetyt urheiluhallit – pyydä tarjous!

Janus Oy valmistaa eristettyjä urheiluhalleja ympäri Suomen. Räätälöimme hallit varusteluineen aina käyttötarpeen mukaan. Kerro meille omista suunnitelmistasi ja tarpeistasi!