Halli vailla vertaa

Sellainen on kotimainen, kestävä Janus-halli. Lue miksi!

Janus-halli on erinomainen ratkaisu, kun tarvitset tilaa toiminnallesi. Se on:

Nopeasti rakennettava

Tehokas rakennustapa mahdollistaa hallin nopean pystytyksen ympäri vuoden.

Yksilöllinen

Jokainen halli suunnitellaan, valmistetaan ja varustellaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Joustava

Janus-hallilla voidaan kattaa suuriakin pinta-aloja ilman tukipilareita. Tämä mahdollistaa tilan mahdollisimman tehokkaan käytön. Lisäksi tila on helposti muunneltavissa hallin koko elinkaaren aikana.

Siirrettävissä

Rakenteesta johtuen Janus-halli on helposti siirrettävissä, mikäli tilanne niin vaatii.

Energiatehokas

Eristettyjen Janus-hallien energiankulutus on hyvin maltillinen. Tämä tarjoaa katetun tilan ympärivuotiseen käyttöön energiatehokkaasti. Tutustu energiapiheihin vaihtoehtoihin tästä »

Kestävä

Janus-hallin kuumasinkityn rungon laskennallinen elinikä on vähintään 100 vuotta. Tämän vuoksi myönnämmekin sekä rungolle että kankaalle 10 vuoden takuun. 

Luotettava ja turvallinen

Kaikki rakennusprojektit mitoitetaan paikallisten tuuli- ja lumikuormien mukaisesti. Janus-hallin kuumasinkityllä rungolla on CE-merkintä ja se perustetaan testatulla ankkurointimenetelmällä asfaltille. Tarvittaessa ankkuroinnin vahvuus varmistetaan vetokokeilla. Janus-hallin PVC-kangas on valmistettu Suomessa ja suunniteltu kestämään koviakin lämpötilan vaihteluja.

Kaikki rakennuskohteemme edellyttävät rakennusluvan. Yrityksen johdolla on yli 50 vuoden kokemus hallirakentamisesta ja tänä aikana he ovat osallistuneet yli 1000 hallin rakentamiseen.

Jälleenmyyntiarvonsa säilyttävä

Pitkä elinkaari yhdistettynä siirrettävyyteen ja joustavuuteen takaa Janus-hallille hyvän jälleenmyyntiarvon vielä vuosienkin käytön jälkeen.

Kokonaistaloudellinen

= Tehokas rakennustapa + Joustavuus/Siirrettävyys + Energiatehokkuus + Kestävyys + Luotettavuus + Jälleenmyyntiarvon säilyvyys

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää Janus-halleista ja niiden lukuisista eri käyttökohteista. Suunnittelemme, valmistamme ja varustamme Janus-halleja koko Suomen alueella.

Ota yhteyttä! »