Laatu ja turvallisuus

Janus-halli on kustannustehokas ja kestävä ratkaisu

Pitkä elinkaari ja sitoutuminen pitkiin takuuaikoihin asettavat Janus Oy:n Janus-halleille tarkat laadulliset vaatimukset. Tämä huomioidaan rakennusprojektin jokaisessa vaiheessa. Seurauksena Janus-hallit täyttävät aina viimeisimmät laatu- ja turvallisuusvaatimukset. Kaikki rakennuskohteemme vaativat rakennusluvat, joten kyseessä ei ole sääsuojatyyppinen ratkaisu. Kattava referenssilista on osoitus luotettavasta toiminnasta vuosien aikana.

Pyydä tarjous Janus-hallista!

Kun etsit pitkäikäistä ja räätälöityä ratkaisua tilatarpeisiisi, ota meihin yhteyttä. Kartoitamme tarpeesi ja laskemme niiden perusteella sinulle kustannustehokkaan kokonaisratkaisun.

Ota yhteyttä!

► Runko

Janus-hallin kuumasinkitty runko täyttää CE-merkinnän vaatimukset. Runko on kuumasinkitty SFS-EN ISO 1461 -standardin mukaisesti, ja se on aina mitoitettu Eurocoden EC1-mukaisille tuuli- ja lumikuormille.

► Kate

Janus-hallin katteena toimii kotimainen molemmin puolin PVC-pinnoitettu palonestokäsitelty, UV- ja homesuojattu polyester-kangas. Katteen helma kiinnitetään pikeämällä maahan.

► Varustelu

Janus-hallit varustetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Erilaiset käyttötarkoitukset ja varastointivaatimukset vaikuttavat hallin varusteluun ja ulkonäköön.

► Kustannustehokkuus

Janus-hallin rakentamiskustannukset ovat maltilliset. Hallin runkorakenne takaa myös erinomaisen joustavuuden myöhemmässä vaiheessa, koska rajoittavia pystypalkkeja ei ole.